Do 11: De omgevallen lamp

De storm grijpt om zich heen, ongecontroleerd slaat hij toe, als een kind in een snoepwinkel. Ook wij zijn blij met deze wilde vriend, die na een tropische dag zorgt voor een frisse wind. Helaas is dit geen positief nieuws voor iedereen.

Daar ligt hij, verwaarloosd op de oprit, een omgevallen lamp; Met zijn kap in een plasje water. Zijn situatie zag er een aantal uur geleden zonniger uit. Net als het weer sloeg dit ook opeens om.

Eerder deze middag stond hij nog met andere spulletjes op de oprit, te wachten op een nieuw onderkomen. Na een emotioneel afscheid van de salontafel twijfelde het echtpaar om ook hem mee te nemen naar huis. Met zijn positieve uitstraling zou hij de hele woonkamer kunnen verlichten. Na deze afwijzing begon het te stormen, en werd hij ook in de steek gelaten door zijn eigenaar.

Het is een zielig gezicht; een omgevallen lamp met een kapotte kap. Ik ben bang dat dit verhaal niet goed afloopt…