Za 5: Deadlines

Het is zaterdagavond 20:19, en ik heb nog geen bericht gepubliceerd. Normaal bereid ik ze vrijdag al een beetje voor, maar dat is deze week niet gelukt.

Snel maar even een tekstje schrijven. Terwijl de visite nog aan het natafelen is open ik WordPress op mijn telefoon. Het onderwerp waar ik eigenlijk over wilde schrijven verander ik in ‘Deadlines’. Toch maar even gezellig doen, want ik zie de kennissen van mijn ouders ook niet elke dag. Laatste slokjes koffie, bonbons en grapjes. Nadat we ze hebben uitgezwaaid plof ik neer op de bank. Ik typ alles wat je net hebt gelezen en ik maak een afbeelding. In de WordPress App lukt het niet om de opmaak goed te krijgen; Dit is de reden dat het bericht er vandaag anders uitziet. Ik heb geen tijd om te reviseren en er kunnen spellingsfouten inzitten; Één foutje is ook een negen.

Nog even de puntjes op de i zetten: een slot. Ik heb de deadline gehaald. Deze keer zonder een overdosis cafeïne.

Ik ga weer bankhangen. Fijn weekend!