Di 5: Forgotify 2

We gaan de afspeellijst vandaag weer aanvullen met tien nummers die ik ontdekt heb via Forgotify. Vergeten nummers krijgen voor de tweede keer een podium op mijn site, en dit zal niet de laatste keer worden.

Ondanks dat ik het erg leuk vind om deze berichten te maken kost het erg veel tijd. Ik voeg alleen nummers toe die ik de moeite waard vind om te delen. Daarom wil ik in de toekomst ongeveer maandelijks een Forgotify post maken.

  1. RC5 – Run Baby Run
  2. Call Me Bwana – Gloria
  3. Carey Yaruss – Spring
  4. A Crack in Time and the Break of Dawn – Don’t Panic – VII
  5. Twisted Linguistics – Aw Yeah
  6. Richard Stepp – Feel The Inspiration
  7. Moskow – Man from Uncle
  8. Sign – Key of live
  9. Twisty Willow – C the C
  10. Vee Live – One More try

Mijn aanbevelingen

Deze keer is Gloria, een cover van het nummer van Them, mijn favoriet. ik heb geprobeerd om de band Call Me Bwana op te zoeken, maar ik kwam alleen een film uit 1963 tegen. Uiteindelijk heb ik veel te lang naar een tv-programma van Bob Hope gekeken op YouTube. Er is weinig te vinden over de artiest maar dit is zonder twijfel een fijne cover.

De popartiest Richard Stepp lijkt nooit doorgebroken te zijn maar ik ben blij dat hij op mijn lijstje staat. Bijzonder dat het album Holiday in Hollywood genomineerd is voor verschillende belangrijke prijzen maar nu amper gestreamd wordt. Feel the Inspiration had hitpotentie en heeft Sky Radio Vibes.

Tot slot is C the C (See the Sea?) een heerlijk nummer. Bruikbaar voor een serie of film vanwege de sfeer en de verhalende inhoud.

Hieronder vind je de parels die ik tot nu toe gevonden heb: