Di 1: In den beginne…

Alles heeft een begin en zo ook deze blog: Door de coronacrisis is mijn leven flink veranderd maar zeker ook in positieve zin. Ik denk dat we allemaal een nieuwe start kunnen gebruiken en de afgelopen maanden waren daar erg geschikt voor. Tijdens de intelligente lockdown heb ik meerdere nieuwe gewoonten geïntroduceerd: dagelijks sporten, ik ben mijn (algemene) kennis aan het uitbreiden door meer te lezen en vanaf deze week ga ik de uitdaging aan om drie keer per week ‘iets’ te schrijven; We houden het lekker vaag zodat ik naast de drie dagen pennen nergens aan vast zit.

De laatste tijd denk ik ook steeds minder vaak na over de vraag : “waar zie jij jezelf over vijf jaar?”. De grootste hoogtepuntjes van dit jaar zijn de persconferenties waarna ik weet waar ik mezelf over een paar weken of maanden zie. Eigenlijk is Mark Rutte een soort reisleider die ons begeleidt door een voor iedereen onbekende situatie.

Geniet vooral nu van de mogelijkheid om ergens aan te beginnen. Want voor je het weet zijn we aan het einde en is alles weer ‘normaal’ of heb jij voor jezelf een nieuw ‘normaal’ gecreëerd?